Kielletty Rakkaus

Kielletty Rakkaus
Kielletty Rakkaus

Kielletty Rakkaus (kiellettyrakkaus.fi) on vuonna 2018 perustettu seksitreffit sivusto suomalaisille panoseuraa netistä hakeville miehille, naisille ja pariskunnille. Vaikka Kielletty Rakkaus sivusto on varsin uusi tulokas Suomen panoseuranhaku markkinoilla, käyttäjien määrä lasketaan jo useissa tuhansissa, ja lisää käyttäjiä rekisteröityy sivustolle joka päivä.

Rekisteröityminen

Kielletty Rakkaus palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista ja se on tehty todella helpoksi, ja mikä parasta, aikaa lomakkeen täyttämiseen menee alle minuutti. Liittymislomakkeella kysytään vain seuraavat perustiedot: sukupuoli, haettavan kohteen sukupuoli, haluttu käyttäjätunnus ja salasana, sähköpostiosoite, syntymäaika ja paikkaunta. Tämän jälkeen liittyminen on valmis ja sivustoa pääsee käyttämään saman tien.

Ensivaikutelma

Sivuston ilme on moderni ja se on optimoitu hyvin myös mobiililaitteita silmällä pitäen. Sivuston yläosan navigoinnista löytyy kaikki tärkeimmät linkit sivuston ominaisuuksiin kuten haku, viestit, flirtit, vieraslista, suosikit sekä linkki oman profiilin asetuksiin. Suurin osa etusivusta on varattu sivuston käyttäjien profiileille, profiilien tiedoissa näkyy käyttäjän kuvan lisäksi, nimimerkki, ikä ja sijainti.

Ominaisuudet ja toiminnot

Kielletty Rakkaus sivusto tarjoaa selkeät ja seksitreffit sivustolle hyvin tyypilliset perustoiminnot. Sivuston haun avulla löytää helposti omaa paikkakuntaa lähellä olevat käyttäjät, suosikkilistaan voi lisätä kiinnostavimmat käyttäjät ja vieraslistalta näkee omassa profiilissa viimeksi vierailleet käyttäjät, muille käyttäjille voi osoittaa kiinnostuksensa lähettämällä heille flirtin tai ottaa yhteyttä yksityisviestillä.

Profiili

Omaan profiiliin voi lisätä itsestään useita kuvia, perustietoja sekä erilaisia kiinnostuksen kohteita, lisäksi käytössä on tekstikenttä mihin voi vapaasti kirjoittaa lyhyen esittelyn itsestään sekä toiveet seuranhaun kohteesta. Sivuston seksitreffit profiilit ovatkin yleisilmeiltään hyvin pelkistettyjä, mutta silti informatiivisia.

Profiiliin on mahdollista lisätä enintään 30 kuvaa. Profiilikuvia voi asettaa julkiseksi ja yksityiseksi. Yhden julkisen kuva voi asettaa oletus profiilikuvaksi. Julkiset kuvat näkyvät kaikille, ja yksityiset kuvat näkyvät profiilissa sumennettuina. Yksityiseksi asetettuja kuvia voi myöhemmin lähettää muille käyttäjille sivuston viesti toiminnon kautta.

Julkiset kuvat eivät saa sisältää alastomuutta, mutta yksityisissä kuvissa sitä saa esiintyä rajoittamattomasti, joten pornografiset kuvat ovat myös sallittuja.

Kielletty Rakkaus ylläpito tarkastaa jokaisen palveluun lisätyn profiilitekstin ja kuvan ennen niiden julkaisua. Yleensä kuvat tarkastetaan muutamien minuuttien kuluessa niiden lisäämisestä.

Jäsenyys ja hinnat

Kielletty Rakkaus sivustolle liittyminen on täysin ilmaista, eikä sisällä jäsenmaksuja. Kaikki uudet jäsenet pääsevät tutustumaan sivuston kaikkiin ominaisuuksiin heti rekisteröitymisen jälkeen.

Kolikot
Sivuston maksullisiin ominaisuuksiin kuulu viestien lähettäminen. Viestin lähettämisen maksamiseen käytetään sivustolta ostettavia kolikoita, kolikoilla on myös mahdollista korostaa omaa profiiliaan etusivun Spotlight osiossa, jolla saa itselleen parempaa näkyvyyttä.

Rekisteröityessä sivustolle jokainen käyttäjä saa käyttöönsä muutamia ilmaisia kolikoita. Ilmaisia kolikoita on myös mahdollista tienata lisää esimerkiksi vahvistamalla sähköpostiosoitteen, lisäämällä profiilikuvia ja kirjautumalla päivittäin sivustolle.

Maksutavat

Kielletty Rakkaus sivustolla ovat maksutapoina yleisimmät verkkopankkimaksut, Visa Electron, Visa ja MasterCard sekä Paysafecard.  Maksutavoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Kaikki maksut ovat kertaluonteisia eivätkä ne uusiudu automaattisesti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sivustolta löytyvältä yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu vastaa usein jo muutaman tunnin kuluessa, mutta ruuhkasta riippuen viimeistään 2-3 arkipäivän kuluessa.

8.5 Pisteet
Hyvä

Kielletty Rakkaus sivusto sisältää kaikki ominaisuudet panoseuraa hakeville miehille, naisille ja pariskunnille. Vaikka Kielletty Rakkaus onkin suhteellisen uusi Suomen seksitreffit markkinoilla, sivustolta löytyy jo tuhansia käyttäjiä.

Käyttökokemus
8.5
Ominaisuudet ja toiminnot
8
Turvallisuus
8.5
Hintataso
9
PLUSSAT
  • Ilmainen jäsenyys
  • Ei kuukausimaksuja
  • Hyvät persutoiminnot
MIINUKSET
  • Haku voisi olla parempi
Käyttäjien arvostelut: 4.93 (70 arvostelua)

1 Kommentti
  1. Pari kertaa testannut, ekalla kerralla en löytänyt seuraa, toisella kerralla tärppäs 🙂

Kirjoita kommentti