Seksisuhde

Seksisuhde (seksisuhde.com) on seksitreffit sivusto panoseuraa hakeville suomalaisille miehille ja naisille suhdestatukseen katsomatta.

Rekisteröityminen

Seksisuhde sivustolle rekisteröityminen tapahtuu etusivulla olevalla lomakkeella. Lomakkeella kysytään vain perustiedot, sukupuoli ja haun kohteen sukupuoli, sähköpostiosoite ja sivustolle luotava käyttäjätunnus sekä salasana. Liittyminen on todella nopeaa ja mikä parasta, ilmaista!

Ensivaikutelma

Seksisuhde sivusto on ulkoasultaan suhteellisen selkeä. Sisään kirjautumisen jälkeen etusivulta löytyy helposti kaikki tarpeelliset toiminnot. Päävalikosta pääsee katsomaan nopeasti uusimmat viestit, vierailija sekä tykkäykset. Etusivulla on näkyvissä palveluun viimeksi kirjautuneet käyttäjät, päävalikosta voi valita listan sivuston uusimmista käyttäjistä sekä Online käyttäjistä.

Ominaisuudet ja toiminnot

Seksisuhde sivusto sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet ja toiminnot panoseuran hakuun. Vieraslistassa näkyy profiilissa viimeksi vierailleet käyttäjät, omalle suosikkilistalle voi lisätä suosikkikäyttäjiä, ja tykkäyslistalta näkee käyttäjät, jotka ovat tykänneet omasta profiilista. Sivuston muille käyttäjille voi lähettää yksityisviestejä tai osoittaa kiinnostuksensa heille tykkäämällä heidän profiileista.

Profiili

Sivuston profiilit koostuvat perustiedoista ja yhdestä kuvasta. Profiiliin tietoihin täytetään ikä, sijainti ja enintään 500 merkkiä sisältävä esittelyteksti, profiiliin on myös mahdollista lisätä muutamia tageja jotka kuvaavat itseä sekä omia kiinnostuksen kohteita. Profiilikuvia voi lisätä vain yhden, ja kuva on profiilin oletuskuva, lisää kuvia on mahdollista lähettää toisille käyttäjille yksityisesti.

Seksisuhde ylläpito tarkastaa kuvat ja esittelytekstit ennen niiden julkaisua, joten niitä koskevat säännöt on hyvä lukea läpi.

Jäsenyys ja hinnat

Seksisuhde ei sisällä minkäänlaisia kuukausittaisia jäsenmaksuja, ja sivuston kaikkia ominaisuuksia pääsee käyttämään rekisteröitymisen jälkeen.

Krediitit
Ainoana sivuston maksullisena ominaisuutena on viestien lähettäminen toisille käyttäjille, ja tähän käytetään sivustolta ostettavia krediitti paketteja.

Jokainen sivustolle rekisteröitynyt käyttäjä saa aluksi muutaman ilmaisen krediitin, jolla pääsee tutustumaan toisiin käyttäjiin. Kun krediitit on loppu, niitä on vielä mahdollista tienata lisää sähköpostiosoitteen ja matkapuhelimen vahvistamisella, sekä täyttämällä profiilin tietoja.

Maksutavat

Maksutapoja ei ole valittavissa kovin montaa, maksun voi suorittaa vain Visa Electron, Visa ja MasterCard korteilla.

7.8 Pisteet
Hyvä

Seksisuhde sivusto tarjoaa perusominaisuudet ja toiminnot tehokkaaseen panoseuran hakuun. Vaikka sivusto ei ole yhtä suosittu kuin muut seksitreffit sivustot, kannattaa sitä ehdottomasti kokeilla!

Käyttökokemus
7
Ominaisuudet ja toiminnot
7.5
Turvallisuus
8.5
Hintataso
8
PLUSSAT
  • Ilmainen jäsenyys
  • Ei kuukausimaksuja
MIINUKSET
  • Maksutapoja saisi olla enemmän
  • Profiiliin voi lisätä vain yhden kuvan
Käyttäjien arvostelut: 4 (87 arvostelua)

1 Kommentti
  1. Onhan tuo ihan ok sivusto.. ilmaiseksi kun sai profiilin tehtyä niin tulipahan kokeiltua.

Kirjoita kommentti