Victoria Milan

Victoria Milan
Victoria Milan

Victoria Milan Suomi (victoriamilan.fi) on tunnetuin pettämissivusto Suomessa. Vuonna 2010 perustettu seksitreffit sivusto toimii lukuisissa eri maissa ja sillä on kansainvälisesti miljoonia käyttäjiä. Suomessa Victoria Milan aloitti toimintansa vuonna 2011.

Victoria Milan mainostaa sivustoa erityisesti varatuille henkilöille suunnatuksi seksitreffit sivustoksi, ja tämän vuoksi sitä kutsutaankin yleensä pettämissivustoksi tai uskottomuussivustoksi.

Vaikka sivusto on suunnattu pääasiassa panoseuraa hakeville varatuille eli naimisissa tai parisuhteissa oleville miehille ja naisille, palveluun voi rekisteröityä myös sinkut.

Rekisteröityminen palveluun

Victoria Milaniin palveluun rekisteröityminen on todella helppoa, eikä vie kauan aikaa.

Rekisteröinti aloitetaan etusivulta, ja tässä yhteydessä kysytään siviilisääty, paikkakunta, hieman lisätietoja siitä millainen ulkoinen olemus on, syntymäaika, sähköposti, haluttu salasana ja nimimerkki.

Rekisteröinnin jälkeen sähköpostiosoitteeseen lähetetään vahvistuslinkki, sähköpostin vahvistuksen avulla varmistetaan, että käyttäjä on oikea henkilö. Sähköpostin vahvistusta ei voi ohittaa. Kun vahvistus linkkiä on klikannut, käyttäjä ohjataan sivustolle, jonka jälkeen ehdotetaan kuvan lisäämistä profiiliin, kuvan lisääminen ei ole pakollista tässä vaiheessa ja tämän kohdan voi ohittaa, halutessaan kuvan voi lisätä myöhemmin. Seuraavaksi kysytään vielä muutama lisäkysymys, jonka jälkeen rekisteröityminen on valmis ja käyttäjä on Victoria Milanin ilmaisjäsen!

Victoria Milaniin liittyminen vie aikaa vain muutaman minuutin.

Ensivaikutelma ja sivuston käyttö

Victoria Milan on ensivaikutelmaltaan saman kaltainen kuten monet muut seksitreffit sivustot, ja sivustolta löytyy paljon niille tyypillisiä ominaisuuksia. Jos olet aiemmin käyttänyt muita seksitreffit sivustoja tai ole tällä hetkellä jo jonkun muun treffisivuston jäsen, on Victoria Milanin käytön aloittaminen helppoa ja luontevaa.

Ominaisuudet ja toiminnot

Victoria Milanissa on paljon monille seksitreffit sivustoille tyypillisiä ominaisuuksia, sekä myös muutamia täysin ainutlaatuisia toimintoja. Koska sivusto on kuitenkin luonteeltaan pettämissivusto, on sivustolla joitakin omia ja hieman erikoisempiakin ominaisuuksia, mitä ei yleensä muissa seksitreffit palveluissa kohtaa. Erikoisemmat ominaisuudet liittyvät lähinnä tyypillisen käyttäjän vaatimaan normaalia treffipalvelua parempaan yksityisyydensuojaan.

Muita käyttäjiä on mahdollista lähestyä yksityisviesteillä, silmäniskuilla tai lahjoilla. Mikäli toinen käyttäjä on asettanut omat kuvansa yksityisiksi, häntä voi lähestyä yksityisavainpyynnöllä, jos käyttäjä hyväksyy yksityisavainpyynnön, pääsee hänen kuviaan katselemaan vapaasti.

Paniikki -nappi on taas nimensä veroisesti tarkoitettu tilanteisiin kun paniikki iskee ja sivusto on saatava piiloon ja mahdollisimman nopeasti. Paniikkinappia painamalla sivusto ohjautuu Youtube sivustolle.

Eräs tärkeimmistä seksitreffit sivustojen ominaisuuksista on käyttäjien haun toimivuus, sillä muuten tuhansien jäsenten joukosta on aivan mahdotonta löytää mieleistä panoseuraa.

Victoria Milan tarjoaa 3 erilaista hakuvaihtoehtoa:

  • Yksinkertainen perushaku
  • Tarkennettu haku, jossa on enemmän hakuvaihtoehtoja
  • Nimimerkkihaku, jossa käyttäjiä voi hakea nimimerkin perusteella.

Hakuehdot tallentuvat automaattisesti myöhempiä hakuja varten. Tämä on hyvä ominaisuus ja säästää paljon aikaa, sillä hakuehtoja ei tarvitse määritellä jokaisen haun jälkeen erikseen.

Profiili

Victoria Milanin treffiprofiili koostuu lukuisista erilaisista monivalintakohdista sekä kahdesta vapaasti täytettävästä tekstiosuudesta. Tekstikentissä voi kuvailla itseään sekä haettavaa henkilöä. Kumpikin kenttä voi sisältää enintään 1000 merkkiä, mikä on kohtuullinen raja. Treffiprofiilii harvoin kannattaa olla yli tuhat merkkiä pitkä, profiilitekstissä kannattaa panostaa aina enemmän laatuun kuin pituuteen.

Treffiprofiiliin voi lisätä yhden oletuskuvan sekä useita lisäkuvia. Profiilikuvia voi myös asettaa yksityisiksi, niin että ne näkyvät vain henkilöille joille annat erityisen luvan nähdä ne.

Profiilikuvia on myös mahdollista sumentaa ja peittää monin eri tavoin. Näin voit peittää kuvasta esimerkiksi kasvosi, korusi, tatuointisi tai muut kohteet, joista voisit olla tunnistettavissa.

Kuvia koskevat säännöt kannattaa lukea huolellisesti lävitse, koska Victoria Milan tarkka sen suhteen millaisia kuvia sivustolla julkaistaan, sivuston ylläpito tarkastaa jokaisen kuvan ennen julkaisua.

Jäsenyys ja hinnat

Profiilin luominen ja sivustoon tutustuminen on täysin ilmaista, mutta palvelusta joutuu maksamaan viimeistään siinä vaiheessa, kun haluaa oikeasti ottaa yhteyttä sivuston toisiin käyttäjiin. Ilman Premiun-jäsenyyttä sivuston käyttö jääkin vain passiivikseksi katseluksi. Jos sivuston kautta haluaa oikeasti löytää panoseuraa, joutuu siitä maksamaan.

Ilmaisjäsenyys
Ilmaisjäsenenä voi sivustolle luoda käyttäjätilin, täyttää profiilin ja lisätä profiilikuvia. Lisäksi ilmaisjäsenyydellä voi käyttää sivuston hakua ja selailla muiden käyttäjien profiileja ja kuvia, joten sillä pääsee hyvään alkuun jos haluaa varmistaa ennen maksua löytyykö sivustolta mieleistä panoseuraa.

Premiun-jäsenyys
Premium-jäsenet saavat sivuston kaikki ominaisuudet käyttöönsä. Maksullinen jäsenyys mahdollistaa viestien lähettämisen ja vastaanotettujen viestin lukemisen.

Pisteet
Premium-jäsenyyden lisäksi on mahdollista ostaa myös pisteitä. Pisteitä on mahdollista käyttää erilaisten lisäominaisuuksien ja lisäetujen hankkimiseen. Pisteitä voi käyttää esimerkiksi viestien näkyvyyden parantamiseen, lisäviestien lähettämiseen, profiilin näkyvyyden parantamiseen sekä virtuaalisten lahjojen lähettämiseen.

Maksutavat

Victoria Milanissa voi maksaa luottokortilla/pankkikortilla, Neteller nettilompakolla tai Paysafecard:illa. Anonyymin maksun voi tehdä Paysafecard:illa. Paysafecard kuponkeja myyvät esimerkiksi R-Kioskit ja K-ryhmien kaupat. Lähimmän myyntipisteen ja lisätietoja Paysafecard:ista löydät täältä: https://www.paysafecard.com/fi-fi/

7.9 Pisteet
Hyvä

Victoria Milan on pääasiassa parisuhteessa eläville miehille ja naisille suunnattu seksitreffit sivusto. Toimintavuosiensa aikana sivusto on saanut osakseen paljon negatiivista huomiota pettämissivustona, mutta samalla myös kasvattanut käyttäjämääräänsä tasaisesti. Oli asiasta sitten mitä mieltä tahansa, pettämissivustoille näyttää olevan kysyntää, ja Victoria Milan vastaa tähän kysyntään monipuolisella seksitreffit sivustollaan varsin hyvin.

Käyttökokemus
7.5
Ominaisuudet ja toiminnot
8
Turvallisuus
8.5
Hintataso
7.5
PLUSSAT
  • Hyvät yksityisyysasetukset
  • Mahdollisuus peittää ja sumentaa lisättyjä kuvia
MIINUKSET
  • Ilmaiskäyttäjille todella rajatut toimintamahdollisuudet
  • Oletuksena automaattisesti uusiutuva jäsenyys
Käyttäjien arvostelut: 3.87 (91 arvostelua)

1 Kommentti
  1. Tuo jäsenyysmaksu on kyllä ihan tyhmä juttu. Mielummin olisi joku viestikohtainen maksu kuten muilla sivustoilla on.

Kirjoita kommentti