Panotreffit

Panotreffit sivusto (panotreffit.com) on vuonna 2013 perustettu Suomalainen tekstiviesteillä toimiva seksitreffit sivusto panoseuraa hakeville miehille ja naisille. Palvelu välittää tekstiviestit anonyymisti käyttäjien välillä.

Rekisteröityminen palveluun

Panotreffit sivusto poikkeaa täysin muista seksitreffit palveluista siten, että sivuston käyttö ei vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä. Seksitreffi ilmoituksia pääsee selailemaan ilman kirjautumista sivustolle, ja koska palvelu toimii tekstiviesteillä, niin yhteyttä muihin käyttäjiin pääsee ottamaan saman tien. Rekisteröitymistä käytetään ainoastaan vain siinä vaiheessa, jos sivustolle haluaa lisätä oman panoseuranhaku ilmoituksen.

Ensivaikutelma ja sivuston käyttö

Sivuston ulkoasu on todella selkeä ja sitä on heti helppo käyttää. Etusivulla on hyvä hakutoiminto, satunnaisia seksitreffi ilmoituksia, sivuston katsotuimmat profiilit ja uusimmat profiilit osio. Käyttäjien seksitreffi ilmoitukset ovat selkeitä, niissä näkyy käyttäjän kuva, nimimerkki, ikä, maakunta, haun kohde ja lyhyt esittely teksti, lisäksi profiilisivulta löytyy myös ohjeet miten käyttäjään voi ottaa yhteyttä tekstiviestillä.

Ominaisuudet ja toiminnot

Panotreffit sivuston ominaisuudet ovat hyvin yksinkertaiset. Sivusto ei noudata samaa kaavaa kuten muut seksitreffit sivustot, joissa sivustolle pitää kirjautua sisään päästäkseen käyttämään sivuston ominaisuuksia.

Jos sivustolle jättää oman ilmoituksen, palveluun voi kirjautua sisään, mutta kirjautumista käytettään vain oman ilmoituksen muokkaukseen. Sivustolle rekisteröityminen ei tuo minkäänlaista lisäarvoa palvelun käyttöön nähden, muuta kuin sen että saa oman ilmoituksen muiden nähtäville.

Seksitreffi ilmoituksiin vastaaminen tapahtuu tekstiviesteillä. Kun kiinnostava käyttäjä on löytynyt, häneen voi ottaa yhteyttä lähettämällä hänelle tekstiviestin. Panotreffit välittää tekstiviestin palvelun kautta täysin anonyymisti, ja vastaanottaja ei näe missään vaiheessa lähettäjän puhelinnumeroa. Viestin vastaanottaja voi vastata takaisin palvelun kautta myös anonyymisti, eikä hänen puhelinnumeroansa näytetä. Keskustelua voi jatkaa palvelun kautta anonyymisti, ja kun tuntuu sille että ajatukset kohtaavat ja vastapuolelle on turvallista antaa omat yhteystiedot, niin tutustumista voi jatkaa muulla tavoin kuin palvelun kautta.

Profiili

Oman ilmoituksen jättäminen on helppoa, ja se tehdään yhdellä lomakkeella. Ilmoituslomakkeessa kysytään matkapuhelinnumero, sähköposti, salasana, nimimerkki, ikä, maakunta, oma sukupuoli sekä haun kohteen sukupuoli ja lyhyt esittelyteksti. Ilmoitukseen voi lisätä vain yhden kuvan, ja kuvan lisääminen on pakollista. Ilmoituksen jättäminen sivustolle vahvistetaan tekstiviestillä, jonka hinta on 2€.

Sivuston ilmoitusta koskevat säännöt on hyvä lukea läpi, jotta ilmoitus on sääntöjen mukainen, ylläpito tarkastaa kaikki ilmoitukset ennen niiden julkaisua.

Jäsenyys ja hinnat

Jäsenmaksuja sivustolla ei ole. Ilmoituksen jättäminen sivustolle maksaa 2€. Palvelun kautta lähetetyt viestit ovat hinnaltaan 2€/tekstiviesti. Kaikki palvelun kautta vastaanotetut tekstiviestit ovat täysin ilmaisia, joten maksu suoritetaan vain omista lähetetyistä tekstiviesteistä.

Maksutavat

Panotreffit palvelu toimii kaikilla suomalaisten operaattorien liittymillä, mukaan luettuna prepaid liittymät. Maksu tapahtuu normaalin puhelinlaskun yhteydessä ns. huomaamattomasti, joten sivuston nimeä ei mainita puhelinlaskussa, jos esimerkiksi joku muu sattuisi puhelinlaskusi näkemään.

9 Pisteet
Erinomainen

Panotreffit sivusto on erinomainen valinta, jos tarkoituksena on löytää panoseuraa nopeasti. Sivusto ei sisällä turhia ominaisuuksia ja on helppokäyttöinen. Ehdottomasti Suomen paras tekstarideitti palvelu!

Käyttökokemus
9
Ominaisuudet ja toiminnot
8.5
Hintataso
9
Turvallisuus
9.5
PLUSSAT
  • Hyvin toteutettu tekstarideitti palvelu
  • Ilmoituksia voi katsoa ilman kirjautumista
  • Ei turhia ominaisuuksia
MIINUKSET
  • Kuvatonta ilmoitusta ei voi jättää
Käyttäjien arvostelut: 4.78 (129 arvostelua)

3 Kommenttia
  1. Muutaman kerran tullut tälle sivustolle ilmoitus laitettua ja seuraa saanut.. 😉 Siinä mielessä kätevä kun ei tarvi mihinkään sivustolle kirjautua vaan vastaukset tulee suoraan tekstarina 🙂

  2. Hyvä sivusto tällaiselle matkamiehelle kuten minä, joka tekee reissuhommia ympräi Suomea. Helppo ja nopea tapa löytää panoseuraa eri paikkakunnilta.

  3. Kokeilin eilen ja heti tärppäs 🙂 Hyvä sivusto!

Kirjoita kommentti